UPDATE | 37-jarige Thaise verdachte die een Russische vrouw zou hebben aangevallen door de politie vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs van het slachtoffer

PATTAYA:- De politie heeft gisteren een 37-jarige Thaise man  vrijgelaten, nadat er géén directe bewijzen waren, dat hij betrokken was bij de aanval op een Russische vrouw. De man was een belangrijke verdachte van de brute aanval op een Russische vrouwelijke toerist die aan het joggen was bij het Mabprachan-reservoir op 18 mei.

De politie van Nongprue vertelde de lokale media dat ze geen arrestatiebevel kon uitvaardigen zonder een positieve verklaring van de Russin, die nog herstellende was van de traumatische ervaring, dus moet ze de verdachte vrijgelaten worden.

Volgens de politie zou de verdachte de mishandeling wel hebben toegegeven, omdat dat binnen zijn gezin ruzie had en dat hij zijn frustratie het iemand op wilde uiten, wat tegenspraak was met de aanvankelijke aanname van seksueel geweld door de politie.

De politie van Nong Pruee wacht tot het slachtoffer beter hersteld is om nogmaals om haar getuigenis aan te horen om de verdachte alsnog voor het gerecht te brengen.  Volgens de politie van Nongprue zou de zaak zonder de getuigenis van het slachtoffer niet goed door het Thaise rechtssysteem kunnen gaan.

Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand zal deze opmerkelijke dwaling van het rechtssysteem op de voet voor u gaan volgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!