Morgen komt een lagedrukgebied vanuit Myanmar Thailand binnen en zal in de meeste delen van het land voor overvloedige regenval zorgen

BANGKOK:- Het Thais meteorologisch instituut van Thailand waarschuwt voor plotselinge overstromingen en overvloedige  zware regenval dat naar verwachting de komende drie dagen in de meeste delen van het land zal aanhouden.

De waarschuwing van de Meteorologische instituut bestaat eruit dat sommige gebieden overstroomd zouden kunne. raken als het lagedrukgebied dat nu boven de staat Kayin in Myanmar zich verplaatst naar de noordelijke en noordoostelijke regio’s van Thailand, wat regen veroorzaakt in meer dan 50 provincies, met zware regen in sommige gebieden.

Het departement voor rampenpreventie en burgerbescherming zei dat gebieden die gevaar lopen door plotselinge overstromingen alle districten in de provincies Chiang Mai, Mae Hong Son en Chiang Rai in het noorden, Loei en Nakhon Ratchasima in het noordoosten, Kanchanaburi in de centrale regio en de provincie Chumphon in het zuiden zouden omvatten.  

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!