Uitsmijter van een Pub in de wijk Khaosan in Bangkok ontslagen wegens aanval op buitenlandse toerist

BANGKOK:- Een Thaise uitsmijter van een pub in de wijk Khaosan in Bangkok is ontslagen nadat hij naar verluidt een toerist murv had geslagen die ervan werd beschuldigd een fles drinkwater te hebben gestolen.  Het management van “The Club Khaosan” liet in een verklaring weten dat het het incident betreurt, dat gistermorgen plaatsvond, toen een bewaker geïdentificeerd als “Thongchai” een toerist twee keer sloeg, hem in het gezicht sloeg en hem daarna boeide.

De toerist beweert dat hij het water niet met opzet heeft gestolen, maar dacht dat het gratis was voor de lokale klanten.  Het management heeft zijn excuses aangeboden aan de toerist en geprobeerd het slachtoffer te lokaliseren om hen te compenseren voor het incident en heeft een klacht ingediend tegen de uitsmijter bij de politie van bureau Chana Songkhram.  

Kolonel Sanong Saengmanee, het hoofd van het politiebureau van Chana Songkhram, zei dat er een misverstand was tussen de bewaker en de toerist, waarna de bewaker de toerist aanviel.  Een andere beveiliger kwam tussenbeide, maar het incident werd opgenomen op de smartphone van een Thaise vrouw, die het filmpje vervolgens op sociale media plaatste.

De politieagent voegde eraan toe dat hij beveiligingspersoneel van alle pubs in het Khaosan-gebied zal uitnodigen voor een vergadering om hen eraan te herinneren hoe ze op toeristen moeten letten en hun veiligheid kunnen waarborgen.  Hij zei ook dat de politie zal proberen de toerist te lokaliseren, zodat hij een formele klacht kan indienen en de bewaker zal oproepen voor ondervraging.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!