Uitslaande brand in Bangkok kost twee vrouwen het leven

BANGKOK:- Bij een brand in de wijk Phra Nakhon in het centrum van Bangkok zijn zaterdagochtend twee vrouwen omgekomen.  De vrouwen die op tragische wijze om het leven kwamen, waren de 33-jarige Saengsom Kotchakornkamut en de 75-jarige Wararak wangsathitwong.  

De politie denkt dat Saengsom en Wararak zijn overleden door verstikking, maar hun lichamen zijn naar een ziekenhuis gebracht voor een autopsie.

De brand verwoestte 2 gebouwen van elk 3 verdiepingen, waarin een drukkerij was gevestigd.  Brandweerlieden hadden ongeveer 20 minuten nodig om het vuur onder controle te krijgen en troffen Saengsom en Wararak dood op de 3e verdieping van het pand aan. Thaise media melden dat hun lippen en neuzen zwarte vlekken hadden en dat hun kleding en lichaam vol roet zaten.

Agenten van het politiebureau van Samran Rat denken dat het paar naar de 3e verdieping was gevlucht om aan de brand te vluchten, maar dat ze niet konden ontsnappen omdat de ramen waren afgesloten.  De politie denkt dat ze toen gestikt zijn door de rook.  Ze hebben nog niet vastgesteld wat de brand heeft veroorzaakt.  

Khun Saengsom was naar verluidt de dochter van de eigenaar van de winkel en Wararak was naar verluidt de huishoudster van de winkel.

Bij een andere brand in centraal Thailand kwamen vorige maand drie familieleden om het leven in een herenhuis in Samut Prakan.  Een 34-jarige moeder en haar 4-jarige zoon werden verbrand aangetroffen in de slaapkamer op de tweede verdieping van hun huis.  Ze stierven terwijl ze elkaar omhelsden.  Net buiten de slaapkamer werd een 62-jarige man gevonden.  Hij was omgekomen toen hij probeerde te ontsnappen, maar ijzeren tralies verhinderden hem dat te doen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!