De hotelkamers op Koh Larn zitten tijdens dit lange vakantieweekend ram vol, zo beweerde de hoteluitbaters

PATTAYA/KOH LARN:- Een hoteluitbater liet aan de lokale pers weten dat de kamers op Koh Larn tijdens deze vier opeenvolgende vakantiedagen volgeboekt waren met meer dan 10,000 mensen dit het eiland bezoeken.

De lokale verslaggevers meldden dat een groot aantal binnenlandse en internationale toeristen massaal naar Koh Larn waren gekomen om tijdens dit verlengde vakantieweekend van 13 mei tot 16 mei een paar dagen te genieten.

Elke veerboot heeft naar verluidt de hele dag door duizenden mensen naar de overkant geholpen

Er werd ook gemeld dat alle hotelkamers op Koh Larn volledig bezet waren. Khun Kanchanop Sukkee, een hoteluitbater op het eiland, vertelde  dat verschillende toeristen die geen kamer konden vinden, teleurgesteld het eiland verlieten. Koh Larn heeft slechts 2,000 kamers, maar er waren 10,000 bezoekers per dag, wat de capaciteit van het hotel ver overschreed, zei Kanchanop. 

Veel toeristen waren naar verluidt verrast dat het eiland zo druk was, zo merkt uw nieuwsbeer op, met binnenlandse toeristen uit de omgeving van Bangkok.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!