Uitbraak van het Covid19 virus in het safaripark van Hua Hin doet deze attractie tijdelijk de poorten sluiten

HUA HIN:- Het “Hua Hin Safari & Adventure Park” is tijdelijk tot 26 september gesloten nadat meer dan de helft van alle medewerkers in de dierentuin de gevreesde Covid19 infectie heeft opgelopen.

De provinciale gouverneur Panlop Singhaseni, van Prachuap Khiri Khan, ook voorzitter van het Provinciaal Comité voor Overdraagbare Ziekten, vertelde tehende pers dat het dieren- en pretpark in Tambon Thap Tai in Hua Hin 50 werknemers heeft, van wie 28 op Covid19 virus getest waren.

Er wordt aangenomen dat ze zijn besmet door toeristen die het park bezochten, zo meent gouverneur Khun Panlop.  

Om de verspreiding van Covid19 viyrus tegen te gaan, is het park per direct  gesloten en mag het alleen worden betreden door dierenhouders met toestemming van de ziektebeschermingsautoriteit.  De administratieve organisatie van Tambon Thap Tai kreeg ook de opdracht om de dierentuin en het pretpark en alle omliggende gebieden te ontsmetten. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Hua Hin Safari & Adventure Park
Content: Olleke Bolleke in Zuidoost Thailand 
Bron: Der-Farang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!