Alcohol op het strand eindigt met de arrestatie van negen mensen in Bang Saray

PATTAYA / SATTAHIP:- Zoals de autoriteiten van Sattahip eerder hebben aangekondigd, zijn deze week toch weer  mensen gearresteerd voor het drinken van alcohol op het strand en hebben daarmee de Covid19 regelgeving overtreden.  

De burgemeester van Sattahip, khun Chaiwat Inanong, was vergezeld door hoge functionarissen van de relevante autoriteiten op het strand met de agenten van het politiebureau van Sattahip aanwezig en betrapte daar negen mensen die zich tegoed deden aan alcoholische versnaperingen. De onverlaten werden gearresteerd voor het bezit van alcohol alsmede het overtreden van andere Covid19 voorschriften zoals het niet dragen van een mondkapje en het in acht nemen van sociale afstand.


De burgemeester van Sattahip zei er tegen de pers het volgende over: “Ook al is het aantal Covid-19-besmettingen in Sattahip afgenomen, we moeten blijven voorkomen dat het virus zich verspreidt.  Bijeenkomsten, feesten en sociale bijeenkomsten in verband met alcohol zijn ten strengste verboden, omdat het mensen helpt hun remmingen te verliezen en afstandsregels, neus- en mondbescherming en andere ziektebestrijdingsmaatregelen te vergeten die de verspreiding van het virus helpen voorkomen.” 

Hier een note van uw nieuwsbeer:

Ik wil u er aan herinneren dat het gebruik en bezit van alcohol ook op de stranden van Pattaya en in alle openbare parken in de stad verboden is. De sancties zijn niet misselijke en kunnen oplopen tot wel 70.000 baht, zoals enkele lezers van Olleke Bolleke aan den lijve hebben moeten ondervinden.

Olleke Bolleke in Oost Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!