Twee weken géén water uit de kraan omdat de gemeente Pattaya trottoirs veilig wilt maken

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Jawel, hier een berichtje van uw vertrouwde nieuwsbeer omdat hij deze morgen opgeveerd is als door een bij gestoken.

Ik las op de Facebook promotiepagina van onze “MONDAINE BADPLAATS” zoals de auteur Gringo van het deftige Thailand blog Pattaya pleegt te noemen (https://www.thailandblog.nl/reizen/wat-er-te-doen-en-te-zien-is-in-pattaya/)  dat de gemeente Pattaya onderleiding van Mr. Phatthana Boonsawat, loco-burgemeester van Pattaya City, samen met werkgroepen de voortgang van werkzaamheden op de Thappraya Road bekeken had.  


Het gezelschap was op pad gegaan om de te verbeteren schoonheid van de trottoirs aldaar te inspecteren zodat het gemak voor mensen in het gebied een welkome aanvulling zou zijn.

Onderwijl ontbeert uw nieuwsbeer, Olleke Bolleke in Pattaya nu al twee weken géén water door het “verbeteren” van de wandelpaden, welke in eerste instantie door het provinciaal waterbedrijf bekend was gemaakt als het reinigen en verbeteren van het watersysteem.

Tegelijkertijd las uw nieuwsbeer in de Thaise kranten dat de staatsinstellingen zoals het provinciaal elektriciteitsbedrijf en daarnaast het provinciaal waterbedrijf korting zou geven op het gebruik van deze nutsvoorzieningen.

Inderdaad is onze waterrekening lager dan normaal, ik dank u de koekoek.

Één ontevreden nieuwsbeer dit dit ronduit SCHANDE noemt,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!