Twee versmarkten in Pattaya gesloten

PATTAYA:- De autoriteiten hebben tot 1 augustus twee versmarkten gesloten.  Dat zijn de Rattanakorn-markt aan de Thepprasit Road en de Rai Wanasin-markt in Nongprue.  Onder de medewerkers zijn meerdere Covid-19 besmettingen geconstateerd.  

De provincie Chonburi, waartoe de stad Pattaya behoort, meldde gisteren nog eens twee Covid-19-doden en 884 nieuwe infecties, een nieuw dagelijks record in deze provincie.

Sri Racha was verantwoordelijk voor 242 gevallen, Chonburi-stad 206 en het Banglamung-district met de stad Pattaya 201. Van 24 tot 27 juli waren er 662, 795, 867 en 884 nieuwe besmette mensen in de provincie.  

De besmettingen brachten het totaal sinds de derde golf van het virus begin april begon op 21.660 gevallen en 102 doden.  Van de nieuwe patiënten waren er 274 besmet door familieleden en 130 door collega’s.  

55 besmettingen kwamen uit zes clusters: een bouwvakkerskamp in het district Koh Chan (17), twee banen in het district Phanat Nikhom (14, 3), het bedrijf Vandapac Co in de stad Chonburi (11) en twee banen in Chonburi (6, 4).  

Twee mensen zouden het virus in het winkelcentrum CentralFestival aan de Pattaya Beach opgelopen hebben.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail 
Vertaling: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!