De voormalige Thaise olympische bokslegende “Manus” aangeklaagd wegens loterijfraude

BANGKOK:- De voormalig Olympisch bokskampioen Manus Boonjumnong is naar verluidt  aangeklaagd wegens zijn vermeende rol in een loterijzwendel van 2 miljoen baht.

Gisteren bezochten de bokser en zijn advocaat het politiebureau van Don Muang om de fraude​​beschuldiging aan te horen.  De voormalige Olympiër heeft zelf geen details over de zaak bekendgemaakt.

De aanklager, Anon Pinitkul, zei dat Manus had aangeboden hem een ​​partij loten te verkopen die hij had gekregen van een andere Olympische bokslegende, Somrak Kamsing.  Somrak won Thailand’s eerste Olympische gouden medaille in 1996, terwijl Manus acht jaar later goud won op de Spelen van Athene.

Khun Anon beweerde dat hij voor batches van drie loten van Manus had betaald.  Hij zei dat hij in totaal 1.452 miljoen baht had betaald en de eerste loterij wel had ontvangen, maar niet de tweede en derde.

Manus beweerde dat hij ook was bedrogen, dus kon hij het geld niet teruggeven, zo zei Khun Anon.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!