Twee verdachten in Si Racha gearresteerd wegens vermeende verkoop van e-sigaretten en dampproducten

~REGIONIEUWS~

SI RACHA:- In dit dorp, net onder de rook van Pattaya zijn twee verdachten gearresteerd omdat ze naar verluidt e-sigaretten en vapingapparatuur hebben verkocht.

Een team van de politie van Regio 2 heeft in een winkel aan de Sukhapiban 8 Road in Nongkham twee verdachten gearresteerd die in de pers alleen werden genoemd als khun Chorwin, 24, en khun Arnon, 27.

De politie nam 52 e-sigaretten, 290 flesjes vloeistof en andere voorwerpen die gebruikt worden om te kunnen vapen in beslag.  De verdachten beweerden beiden dat die spullen niet van hen waren en dat ze gewoon personeel waren en in opdracht van hun baas de goederen verkochten waarvan ze niet wisten dat de artikelen illegaal waren.  Beide mannen beweerde bovendien, dat ze niet wisten wie hun baas precies was, zijn naam of hoe ze contact met hem konden opnemen.

De politie meldde dat de winkel al enige tijd onder toezicht stond en een belangrijke bron van verdampingsapparatuur en -benodigdheden in Si Racha was.  Woordvoerders van de politie verklaarden ook tegenover de pers dat ze de verklaringen van de twee mannen niet geloofden dat ze geen idee hadden wie hun baas was en hoe ze hen konden bereiken.

Ondertussen zijn beide mannen beschuldigd van overtredingen van de consumentenbeschermingswet voor het verkopen van vapen en e-sigaretten. De politie van Regio 2 zet haar onderzoek voort om de winkeleigenaar te vinden voor verdere juridische stappen.

Thailand heeft een aantal van de strengste wetten ter wereld rond vapen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!