Motordief in Pattaya gearresteerd, een tweede verdachte is nog op de vlucht

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- In deze kustplaats  is een motordief gearresteerd terwijl een andere verdachte nog voortvluchtig is. De 35-jarige Khun Mayusee Masae, en zijn 34-jarige vrouw hebben vorige week bij de politie van Pattaya aangifte gedaan aangaande hun gestolen motor.

De motor in kwestie was op 26 mei om 04:00 uur uit het Tamus Nassareen Appartement in Naklua ontvreemd.

Op zaterdag 29 mei arresteerde een team van de politie van Pattaya, geleid door luitenant-kolonel Padungpong Duksukkaew, de 33-matige Weerasak Prombut, in een huis in Nongprue.  De politie nam twee motoren in beslag bij hem.  Beiden zouden zijn gestolen, waaronder de motor in kwestie van Khun Mayusee.

Luitenant-kolonel Padungpong vertelde tegen “Snelle Jelle” onze plaatselijke reporter het volgende: “De verdachte wordt geconfronteerd met meerdere beschuldigingen van diefstal.  Hij heeft de beschuldigingen inmiddels toegegeven. De partner in crime van Khun Weerasak, Khun Ball, is echter nog steeds op de vlucht.  

We zijn op jacht naar hem.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!