Twee toeristen in goede gezondheid teruggevonden na in de jungle van Khao Sok in Zuid-Thailand verdwaald te zijn

SURAT THANI:- In deze zuidelijk gelegen provincie zijn twee toeristen gered nadat ze eerder deze week tijdens een jungletocht in het Khao Sok National Park in het Phanom-district verdwaald waren.

Het hoofd van het nationaal park Khao Sok, khun Terdthai Kwanthong zei dat parkwachters, officials en reddingsvrijwilligers, de dames Eliza Rose en Matilda Rose Adelaide Cox, beiden 19 jaar oud,  om 7 uur in de jungle hadden teruggevonden.

De twee vrouwen zagen er extreem moe uit en het team nam hen mee naar het parkkantoor, aldus Khun Terdthai, die niets vertelde over de afstand die dames hadden afgelegd. Mrs. Rose is een Brits staatsburger en Mrs. Cox komt uit Noord-Ierland.

Het Coco Khao Sok Hostel had de hulp van  het nationale park ingeroepen nadat het stel om 16.00 uur op avontuur was gegaan naar de Bang Hua Rad-waterval, maar s’avonds niet teruggekeerd waren.

Het reddingsteam begon toen met zoeken en bracht de nacht door met zoeken.  Ze werden door het resort opgehaald bij het parkkantoor.

Het Khao Sok park is een populaire junglebestemming voor natuurliefhebbers in de zuidelijke provincie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Supapong Chaolan 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!