Pattaya haast zich om Walking Street op te knappen nu de toeristen weer in aantocht zijn

PATTAYA:- Nu bijna alle beperkingen voor inkomend buitenlands toerisme zijn opgeheven, versnelt Pattaya het werk om het kabel project en de heraanleg van Walking Street tegen augustus te voltooien. Het belabberde wegdek van de Walking Street wordt hersteld en opnieuw betegeld na meer dan een jaar van schadelijke wegwerkzaamheden.

De ambtenarij van Pattaya kondigden op j.l. 24 mei aan dat DD Infrastructure Co. Ltd. het project van 13,2 miljoen baht heeft gekregen om opnieuw de Walking Street onder handen te nemen nadat de opmerkelijk betegelde promenade grotendeels was verwoest de renovatie werkzaamheden zoals de stroom- en communicatielijnen ondergronds te brengen.

Zo heeft de Provinciale Elektriciteitsautoriteit meer dan een jaar overgedaan om hun elektriciteitskabels te begraven waarbij de straat werd menige keer werd opengebroken en  er nieuwe mangaten werden geïnstalleerd.  

Daarnaast heeft de stad zelf óók in de afgelopen twee jaar de straat verwaarloosd, aangezien de meeste bedrijven op de uitgaansstrook tijdens de coronaviruspandemie waren gesloten.

Het resultaat is de complete verpaupering van het kenmerkende wandelstraat van Pattaya, waarbij delen van de straat eruitzien als een oorlogsgebied.

Hoewel het draadproject nog niet voltooid is, zullen de werkzaamheden spoedig beginnen om de straatstenen te verwijderen, de straat te egaliseren en tegen augustus opnieuw de stenen keurig in gelid te leggen, althans dat hoopt uw nieuwsbeer.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Div. Thaise Media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!