Twee tieners in Kanchanaburi opgepakt voor het laten prostitueren van minderjarigen

KANCHANBURI:- Leden van de Thaise taskforce tegen mensenhandel hebben twee tieners in de leeftijd van 19 en 16 jaar oud, opgepakt in een hotel in het hoofddistrict van Kanchanaburi omdat ze naar verluidt schuldig hebben gemaakt aan prostitutiering.

De agenten hebben ook twee 15-jarigen gered die door de verdachten naar het hotel waren gebracht om seksuele diensten te verlenen.

De politie zei dat ze het Twitter-account “@aethanwawadi” in de gaten hadden gehouden, dat meisjes van 16 tot 18 jaar aanbood om tegen een vergoeding van 1.300 baht te misbruiken. Het account, dat alleen diensten aanbood in Kanchanaburi, heeft meer dan 7.000 volgers.

“De twee verdachten, die beweren rijpe vrouwen van 25 jaar te zijn, zouden jonge meisjes uitnodigen om in hun bedrijf te komen werken”, zeiden politieagenten.  “Ze zouden de meisjes naar het hotel brengen waar hun klant aanwezig was en het geld in ontvangst nemen.  Ze zouden dan 1400 baht incasseren en als honorarium 400 baht in eigen zak steken en 900 baht aan de meisjes geven.”

De verdachten zeiden naar verluidt dat ze zich ongeveer twee maanden hun escortservice runde omdat de meeste bordelen in de provincie zijn gesloten vanwege politieoptreden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Vertaling: Olleke Bolleke in West Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!