De Thaise busmaatschappij Transport Co schort alle interprovinciale busdiensten op

BANGKOK:- Het staats-busbedrijf van Thailand schort vanaf vandaag dinsdag (3 augustus) alle interprovinciale busdiensten op in overeenstemming met de semi-lockdown-beperkingen die zijn opgelegd door het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA.

De directeur generaal van het staats-busbedrijf Transport Co, khun Sanyalux Panwattanalikit kondigde deze opschorting van de diensten in de regio’s Noord, Noordoost, Oost en Zuid aan en is van kracht totdat de beperkingen zijn opgeheven.  

De CCSA heeft de reisbeperkingen voor semi-lockdown in Donkerrode provincies verlengd tot 31 augustus in een poging de stijgende dagelijkse infecties te verminderen.

Passagiers die van tevoren tickets hebben gekocht, kunnen contact opnemen met de landelijke ticketkantoren van Transport Co om hun geld terug te krijgen of hun reis uit te stellen totdat het reizen weer is toegestaan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!