Twee Thaise mannen komen om het leven bij ongerelateerde verkeersongevallen, enkele uren nadat ze beiden de Staatsloterij van Thailand hadden gewonnen

THAILAND:- Twee Thaise mannen zijn vannacht om het leven gekomen bij ongerelateerde verkeersongevallen in verschillende regio’s van Thailand.  Beiden hadden eerder die dag de staatsloterij gewonnen.

In Chiang Mai verloor de 40-jarige Thitibodin [achternaam achtergehouden] de macht over het stuur en botste met zijn motor net na middernacht tegen een elektriciteitspaal Hod Road in het hoofddistrict van Chiang Mai en verloor daarbij het leven 

Agenten van het politiebureau van het hoofddistrict en vrijwilligers van de Ruam Jai Chiang Mai Foundation vonden zijn lichaam liggend in een plas bloed op 10 meter afstand van een Red Honda Wave-motorfiets met een Chiang Mai-kentekenplaat. Toen de politie het huis van Khun Thitibodin doorzocht, vonden ze twee loten voor de lottotrekking van 17 januari.  De laatste drie nummers op het tweede lot – 849 – werden getrokken, wat betekende dat Thitibodin 4.000 baht had gewonnen.

Ondertussen is in de provincie Khamphaeng Phet in het centrum van Thailand een bewaker om het leven gekomen nadat hij met zijn motor tegen de achterkant van een vrachtwagen met suikerriet botste.

Gisterenavond om 19.30 uur werden agenten van het politiebureau van Khlong Khlung geïnformeerd over een dodelijk verkeersongeval in het Wang Bua-subdistrict.

De politie vond het lichaam van de 45-jarige Supachai Suwannampan dood op de weg liggen, 30 meter verwijderd van een zwart-rode Suzuki Shooter-motorfiets zonder kentekenplaat. Vlakbij stond langs de weg een grote vrachtwagen met geoogst suikerriet geparkeerd.

De politie doorzocht het terrein van Supachai om twee loten te vinden voor de trekking van gisteren. De laatste twee cijfers op een van de loten – 47 – zijn getrokken in de lotto van gisteren, wat betekent dat Supachai 2.000 baht heeft gewonnen.

In oktober vorig jaar besloot een 40-jarige Thaise man in Pattaya een stevige neut te nemen om het winnen van de loterij te vieren, maar hij werd de volgende dag niet wakker.

 De politie vond zijn lichaam omringd door lege flessen sterke drank en vond geen tekenen van opzet.  Hij had de loterij gewonnen voor een bedrag van 100.000 baht.

Olleke Bolleke in Thailand

Eén gedachte over “Twee Thaise mannen komen om het leven bij ongerelateerde verkeersongevallen, enkele uren nadat ze beiden de Staatsloterij van Thailand hadden gewonnen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!