Thailand staat als derde keuze op rode loper voor zijn Chinese “vrienden” genoteerd 

AZIË:- China en Indonesië zijn weer beste vrienden, en dat is allemaal te danken aan het geoptimaliseerde Covid-19-responsbeleid van Beijing.  Duizenden Chinezen zijn nu welkom om dagelijks Bali binnen te stromen.

Evenzo zijn in Tanzania onbeperkte duizenden gelukkige Chinese toeristen nu welkom om de Kilimanjaro op en af ​​te klimmen.

Op de derde plaats van het toeristische triumviraat – vriendelijke landen met gastvrije gastheren [die] de harten van Chinese toeristen vullen met warmte en geluk – komt Thailand, dat, net als de andere twee, “van nature” een favoriete bestemming zal worden.  Duizenden Chinese taalstudenten zijn nu welkom om de nachtclubs van Pattaya te bezoeken.

De China Daily spreekt uitbundig over die goede buren, die de rode loper uitrollen voor hun meest favoriete vrienden.

Vorige week begroetten de Thaise vicepremier en minister van Volksgezondheid, Khun Anutin Charnvirakul en andere Thaise regeringsfunctionarissen passagiers uit China op Bangkok Suvarnabhumi Airport en overhandigden hen geschenken en bloemslingers.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Thaise Media 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!