Twee Thaise mannen danken hun leven aan religieuze amuletten nadat ze met de auto verongelukken

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een automobilist en zijn passagier overleefde een naar verkeersongeluk nadat hun auto in Pattaya van de weg reed en op de kop in de bosjes belandde. Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke meent dat zij een engeltje op de schouders hadden, maar niets is minder waar, zo beweren deze twee geluksvogels,zij geloven dat ze zijn geholpen door de speciale beroemde religieuze amuletten in de auto.

De reddingswerkers werden gisteren om 06.00 uur op de hoogte gebracht van het ongeval dat zich voordeed in het subdistrict Baan Pusai in tambon Khao Maikaew.

De politie, reddingswerkers en ….hoe kan het ook anders? “Snelle Jelle, onze plaatselijke reporter, arriveerden ter plaatse en vonden de witte personenauto op zijn kop in de bosjes aan de kant van de weg.

De 54-jarige chauffeur, Khun Jujin Petchatananon, en zijn 33-jarige passagier, khun Kitsada Jantarat, ontsnapten allebei zonder kleerscheuren aan het voorval.

Phuket Kritsada vertelde tegen Jelle : “Toen we net voor zonsopgang aankwamen bij een bocht die slecht verlicht was, verloren ik de controle over het voertuig voordat we  de struiken inschoten en op de kop terecht kwamen.

 “We geloven dat we beschermd zijn tegen verwondingen door mijn beroemde religieuze amuletten die aan mijn ketting zaten en al generaties lang in mijn familie zijn en ook mijn voorouders beschermen”, zo verklaarde Kritsada tegen de Jelle.

De politie is een andere mening toegedaan, ze verklaarde dat de oorzaak van het ongeval een bandexplosie was voordat het voertuig de controle verloor.  De politie liet in het midden of ze geloofden dat religieuze amuletten de twee mannen hielpen te redden van eventuele verwondingen of erger.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!