Buitenlands echtpaar krijgt in Pattaya de schrik van hun leven

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een buitenlands echtpaar kreeg gisteren de schrik van hun leven, toen een deel van de weg bij een in aanbouw zijnde waterafvoergebied bezweek en hun pick up truck door het asfalt zonk.

De vrijwillige reddingsdienst van Noord Pattaya werd opgetrommeld om assistentie te verlenen.

Onze plaatselijke reporter, “Snelle Jelle” arriveerde ter plaatse en vond een witte pick-up met beide voorwielen vast in de weg bij een bouwplaats voor waterafvoer.

Het wegdek was tijdelijk opgevuld met wat aarde om toegang te krijgen tot een restaurant.

Het buitenlandse stel vertelde tegen “Jelle” dat ze tijdens een regenbui naar het restaurant gingen om de innerlijke mens te versterken, maar dat hun lunch zo ten einde kwam hadden ze niet kunnen bevroeden. Hun namen werden niet aan de pers vrijgegeven.

De afdeling Wetshandhaving van Pattaya verklaarde dat ze de oorzaak van het instorten van de weg zullen onderzoeken en met de aannemer zullen praten, maar het is onduidelijk of er juridische aanklachten tegen de aannemer zullen worden ingediend of dat er schade zal worden betaald aan het buitenlandse echtpaar.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!