Twee nieuwe enorme dolfijnbeelden gepland voor ‘Dolphin Roundabout’ in Pattaya als nieuw herkenningspunt

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- De dolfijnrotonde in Pattaya zal worden gerenoveerd en er worden tevens 2 nieuwe dolfijnbeelden geplaatst van meer dan vier meter hoog, compleet met een gloednieuwe fontein – bedoeld als een belangrijk oriëntatiepunt in Pattaya.

De plaatsvervangend burgemeester van Pattaya, Manot Nongyai, vertelde aan verslaggevers: “De Dolphin Roundabout (Dolfijnrotonde) is een van de belangrijkste herkenningspunten in Pattaya.”

“Toeristen die Pattaya bezoeken, weten misschien niet dat de Dolfijnrotonde, aangezien het huidige dolfijnenbeeld van 1,50 meter te klein is.”

“We hebben een idee om de rotonde te renoveren maar zullen nog steeds het oude dolfijnenbeeld behouden, en twee gigantische dolfijnbeelden toevoegen die elk meer dan vier meter hoog zijn.”

“Er komt ook een hoge fontein bij de rotonde. Zodat toeristen van ver kunnen zien waar de Dolfijnrotonde is. Het kan ook een populaire plek worden als fotogelegenheid en voor toeristen om te bezoeken en in te checken.”

“Als het nieuwe ontwerp van de dolfijnrotonde klaar is, zullen er openbare hoorzittingen zijn om te zien of de lokale bewoners het met ons idee eens zijn.” concludeerde Manot.

Het huidige plan bevindt zich nog in een voorstelfase.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!