Twee mannen in pattaya gearresteerd voor de overval op Chinezen in hun huis

PATTAYA:- Twee van de vijf mannen die naar verluidt hebben ingebroken in een huis in Pattaya en drie Chinese staatsburgers hebben geboeid waarna ze contant geld, een auto en andere kostbaarheden van hen hadden gestolen, zijn gearresteerd, zo maakte de politie bekend. 

Een politieteam van Pattaya arresteerde gisteren rond 16:30 uur uur een verdachte in een kamer in het hoofddistrict van de naburige provincie Rayong. Hij werd geïdentificeerd als 28-jarige khun Chaichana Phimpha

Lees óók> https://ollekebolleke.info/politie-meldt-een-gewapende-overval-op-chinezen-in-de-kustplaats-pattaya/

De politie arresteerden even later een andere 27-jarige man, alleen geïdentificeerd als Bank, in zijn huis in Zuid-Pattaya, zei politiechef van Pattaya, kolonel Thanapong Phothi.

De misdaad vond begin woensdag plaats in een huis in het district Banglamung. De agenten die op de oproep reageerden, troffen drie Chinese toeristen,twee mannen en een vrouw, doodsbang aan. Ze hadden blauwe plekken op hun lichaam en het huis was doorzocht. De drie vertelden agenten dat de mannen, allemaal met wollen mutsen, woensdag vroeg het huis binnenkwamen.

Een van hen richtte een pistool op haar en de anderen bonden haar handen en voeten vast met elektriciteitsdraad. Nadat ze haar hadden gedwongen te laten zien waar haar waardevolle spullen werden bewaard, namen de overvallers 170.000 baht in contanten, vier mobiele telefoons, een iPad, drie horloges en een gouden ring mee. De daders dwongen de slachtoffers vervolgens tot twee online overschrijvingen van in totaal 207.400 baht. 

Ze verwijderden de harde schijf van de bewaking’s apparatuur mee voordat ze vluchtten in de Honda-auto van de slachtoffers. Forensisch pathologen verzamelden vingerafdrukken uit het huis. De rechercheurs van de politie hebben ook beveiligingsbeelden van camera’s langs mogelijke ontsnappingsroutes onderzocht.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!