Twee kadavers van tijgers in beslag genomen in Nationaal park Kanchanaburi, jagers op de vlucht geslagen

KANCHANABURI:- Medewerkers van het Thong Pha Phum National Park in Kanchanaburi ontdekten twee kadavers van tijgers terwijl ze op patrouille waren nadat ze een groep jagers tegenkwamen. De jagers stonden op het punt om het gegrilde vlees van de tijgers te eten.  De verdachten wisten het bos in te vluchten.

De directeur van Protected Area Regional Office 3 (Ban Pong) vertelde dat medewerkers van het park op patrouille gingen nadat ze een melding hadden ontvangen dat er een groep mensen illegaal aan het jagen was.

Op slechts drie tot vier kilometer van de grens zagen zijn rook opstijgen en namen snel ter plaatse een kijkje, een hond merkte hun aanwezigheid op en blafte wat de stropers de kans gaf het bos in te vluchtten.

Het team vond tijgervlees op een grill terwijl de huiden van twee tijgers te drogen hingen.  De eenheid ontdekte ook vier wapens en 29 andere items op de camping.

Net toen parkambtenaren de in beslag genomen voorwerpen inspecteerden, werd er gebeld door een man genaamd Pom met het verzoek om een ​​Winchester-jachtgeweer terug te geven.  Pom beweerde dat het geweer toebehoorde aan een defensievrijwilliger genaamd Boonthin.  Het gesprek wordt onderzocht.

De medewerkers hebben de kadavers, wapens en andere voorwerpen van tijgers naar het politiebureau van Pilok gebracht , zodat agenten het konden onderzoeken en hopelijk de verdachten kunnen arresteren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in west Thailand 
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!