Koel en mistig in het noorden van Thailand en lichte regen in het zuiden van het land

BANGKOK:- De Thaise Meteorologische Afdeling liet vandaag weten dat er westelijke en zuidoostelijke winden in het bovenste noorden van Thailand waaien, terwijl een hogedrukgebied het bovenste deel van Thailand en de Zuid-Chinese Zee bedekt.  

Er wordt koel weer en ochtendmist voorspeld in het noorden van Thailand met geïsoleerde regenbuien in sommige delen van het noorden.

De bergtoppen in het noorden en noordoosten zijn koud tot zeer koud met temperaturen van 7 tot 16 °C.  Al het verkeer dient voorzichtig te zijn omdat op sommige plaatsen zeer dichte mist ontstaat.

Het TMD vermeldde ook dat de noordoostelijke moesson over de Golf van Thailand en het zuiden geïsoleerde lichte regens naar het zuiden van het land brengt.

In de komende dagen zal de westelijke trog, zich naar verwachting langs het hogere noorden en het hogere noordoosten bewegen en geïsoleerde onweersbuien en windstoten in het gebied veroorzaken.

In Bangkok en omgeving is het plaatselijk bewolkt met een lichte ochtendmist, de temperatuur ligt in het bereik van de 23 en de 35° Celsius bij een oostelijke wind.

De actuele weersvoorspelling voor de komende 24 uur kunt u ieder uur op Olleke Bolleke Radio in Thailand beluisteren.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!