Twee jongelui kwamen na een gezellig avondje uit onverhoeds in een hotellift in Pattaya vast te zitten

PATTAYA:- Ik denk dat veel mensen met enigszins lichte vrees een lift in stappen, zeker in Thailand, waar er zich zo nu en dan een lift incident voorkomt, dit was vanmorgen ook het geval bij twee jongelui die een half uur vastzaten in een lift van een hotel in de wijkgemeente Nongprue.

De reddingsdienst Sawang Boriboon van Pattaya haastten zich vandaag, 27 augustus om 3.30 uur naar het Capital Hotel in Nongprue om twee mensen die vastzaten in een lift te bevrijden.

De lift werkte niet meer en kwam vast te zitten tussen de derde en vierde verdieping.  Twee jonge mensen, namelijk Thakdanai (16) en Kirana (14), zaten een half uur vast.  

De politie van Pattaya arriveerde voordat het reddingsteam after plekke kwam, kon de deuren slechts 5 centimeter openen om wat verse lucht binnen te laten. Uiteindelijk duurde het ongeveer een half uur om de twee slachtoffers te bevrijden met de hulp van het reddingsteam.

Één 17-jarige  vriend van de twee slachtoffers Thawatchai vertelde tegen de politie dat ze met zijn drieën naar Pattaya waren gekomen om te genieten van het Pattaya Music Festival.  Na hun strandwandelingen besloten ze terug te keren naar het hotel.  Thawatchai arriveerde als eerste bij de lift, maar deze werkte niet, dus nam hij de trap om op de vierde verdieping te komen.

Thakdanai en Kirana stapten echter wel in de lift, die op de een of andere manier even werkte voordat hij vast kwam te zitten.  Vervolgens belden ze hun vriend in de kamer om contact op te nemen met de politie.

De politie van Pattaya zei dat ze het hotelpersoneel zouden informeren over de kwestie en hen een waarschuwingsbord voor de lift zouden laten plaatsen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!