Twee inwoners van Pattaya gewond bij een pingpongbom aanslag, de tweede in korte tijd

PATTAYA:- Eerder deze week raakte twee inwoonsters van Pattaya gewond toen een groep tienermotorrijders een pingpongbom naar hen gooide.

De slachtoffers, de 30-jarige khun Nantawan Kosakun en de 20-jarige khun Saowalak Kanpratuyod raakten lichtgewond door de explosie. Ze werden bijgestaan ​​door reddingswerkers van Sawang Boriboon team en de politie van Pattaya.

De twee verklaarden tegenover de agenten dat terwijl ze op hun motorfiets naar huis reden op Sukhumvit Road in Noord-Pattaya, een groep van ongeveer 10 tieners op vijf motorfietsen hen naderde en zonder reden een pingpongbom naar hen gooide, waarbij ze lichte verwondingen aan hun voeten opliepen.

Na het incident reed de groep verdachten even weg, maar kwam al snel terug en zwaaide met een pistool. Een onbekende vrouw in de gewelddadige groep riep dat ze de slachtoffers zouden neerschieten, maar dat gebeurde gelukkig niet. De groep ontsnapte voordat de politie arriveerde.

De politie van Pattaya werkt aan het identificeren van de verdachten en de slachtoffers beweren dat ze niet wisten wie de verdachten waren en met niemand problemen hadden. De politie van Pattaya bekijkt de hele situatie.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!