SUV rijdt dwars door parkeermuur in Centraal-Thailand en belandt 2 verdiepingen lager in een coffeeshop

PATHUM THANI:- Een bestuurder verloor de controle over zijn SUV op een parkeerplaats bij een winkelcentrum en rijdt dwars door de muur van de parkeergarage. Het incident vond laat in de avond  plaats, maar de politie gaf er geen verklaring over totdat er een video over werd geüpload op sociale media.

De bestuurder van de Toyota Fortuner raakte lichtgewond, maar niemand anders raakte gewond, zo verklaarde luitenant-kolonel Prasit Somboonjit, de plv. hoofdcommissaris van het politiebureau van Kukot.

Hij weigerde de naam van de bestuurder vrij te geven, maar zei wel dat de man 45 jaar oud was.  Hij weigerde ook het winkelcentrum te noemen waar het incident plaatsvond.

Hij bevestigde de crash nadat een TikTok-gebruiker een clip plaatste waarin het wrak van het voertuig in het winkelcentrum te zien was. De clip toonde een zwarte Fortuner met een zwaar beschadigde achterkant bovenop tafels in een Amazon-coffeeshop.

Luitenant kolonel Prasit zei dat de chauffeur voor de crash een vriend in het winkelcentrum had bezocht.  De bestuurder zei dat het stuursysteem van de SUV niet goed functioneerde toen hij de parkeerplaats verliet en vervolgens de controle over het voertuig verloor en niet meer kon remmen, zei Prasit.

De SUV botste door de glazen wand die de parkeerplaats scheidde van het winkelcentrum, raakte een reling en tuimelde vervolgens door een open ruimte van de tweede verdieping naar de begane grond.

De politie zei dat ze enige twijfel hadden over de verklaringen van de bestuurder en vroegen om een ​​bloedtest om te bepalen of hij dronk in het ziekenhuis waar ze hem naartoe brachten voor behandeling. Ze wachten nog steeds op de uitslag van de test.

Het winkelcentrum moet nog een klacht indienen bij het politiebureau waarin staat hoeveel schade er is aangericht, zei Prasit.

De SUV werd in afwachting van een hoorzitting in beslag genomen als bewijs, voegde hij eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!