Halfnaakte buitenlander richt in een restaurant in Pattaya één enorme ravage aan, politie denkt dat de man dronken was

PATTAYA:- Een buitenlandse man in Pattaya is in de vroege uurtjes gearresteerd voor het veroorzaken van een scène in een Isaan-restaurant aan Third Road. Volgens de politie was de man waarschijnlijk in de lorum.

De politie van Pattaya prompt actie na ontvangst van een melding van een buitenlandse toerist die overlast veroorzaakte en eigendommen beschadigde in een restaurant aan de Third Road.

Toen de agenten ter plaatse arriveerden, troffen ze een halfnaakte, gespierde buitenlandse man van ongeveer 35 tot 40 jaar oud aan die schreeuwend in het restaurant rondrende, naar verluidt zag hij er verward en bedwelmd uit.

Een Thaise ooggetuige genaamd “Mix”, 42, vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter, dat de man plotseling uit het niets van de straat kwam aanrennen en probeerde de keuken van het restaurant binnen te gaan. Volgens khun Mix had hij andere klanten de stuipen op het lijf gejaagd en ook de eigendommen van de zaak beschadigd. Hij was geen klant en had niets gekocht en niemand in het restaurant herkende hem, zo beweerde het bedienend personeel van het eetcafe tegen de politie.

De man schreeuwde en negeerde herhaalde verzoeken om te vertrekken, uiteindelijke werd de politie gebeld.

De aanwezigheid van de politie dreef de man ertoe zich naar de tweede verdieping van het restaurant te haasten om zich te verstoppen. De autoriteiten waren uiteindelijk echter in staat hem te boeien, echter wel met de hulp van veel lokale bewoners vanwege zijn kracht. De man was ongeveer 35-40 jaar oud met onbekende nationaliteit, hij had geen identiteitsbewijs of portemonnee bij zich. Hij werd naar het politiebureau van Pattaya gebracht om te worden aangeklaagd.

De politie is van plan de man in een cel te houden totdat hij nuchter is en meer informatie over zijn identiteit zou prijsgeven, zodat er juridische aanklachten kunnen worden overwogen. Het was niet bekend of er alcohol- of drugstesten zouden worden uitgevoerd.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!