Twee hooggeplaatste politiefunctionarissen van bureau Thong Lor overgeplaatst nav de Covid19 uitbraak in hun gebied

~HOGE BOMEN VANGEN VEEL WIND~
(Mensen in een hoge positie hebben ook veel verantwoordelijkheid) 

BANGKOK:- Twee topfunctionarissen op het politiebureau van Thong Lor in Bangkok zijn overgeplaatst naar inactieve posten in het operatiecentrum van het hoofdkwartier van Metropolitan Police Division 5 nadat de derde golf van Covid-19 in Thailand zich blijkbaar heeft verspreid vanuit uitgaansgelegenheden in een gebied onder hun jurisdictie.

Het zou gaan om kolonel Duangchote Suwanjaras, inspecteur van het politiebureau van Thong Lor, en luitenant-kolonel Thanakorn Ngamyen, de waarnemend plaatsvervangend hoofdcommissaris van het bureau.

Volgens het overdrachtsbevel ondertekend door generaal-majoor Sopon Sarapat, commandant van de Metropolitan Police Division 5, werd op 9 april een commissie opgericht om een ​​onderzoek in te stellen naar de oorsprong van de uitbraak.

Het was noodzakelijk dat de twee naar elders werden overgebracht om ervoor te zorgen dat het onderzoek volgens het bevel rechtvaardig, eerlijk en transparant verloopt.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerste aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Reuters
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!