De kustplaats Pattaya gaat in sportfaciliteiten investeren

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Goed nieuws voor degenen die lichamelijk actief zijn: Pattaya’s mooiste maar ietwat verouderde fitnessparcours op Pratumnak Hill wordt gerenoveerd en voorzien van nieuwe voetpaden en fitnessapparatuur.  

Burgemeester Sonthaya Khunpluem van Pattaya maakte tijdens een persconferentie bekend dat het stadsbestuur momenteel intensief bezig is met het bouwen van nieuwe sport- en fitnessfaciliteiten, zoals het sportstadion in Huay Yai en het openbare park in Jomtien.  

Daarnaast worden bestaande sportfaciliteiten, zoals het Pattaya Fitness Park op Khao Pratumnak, gerenoveerd en opgewaardeerd.  De burgemeester maakte duidelijk dat meer inwoners van Pattaya enthousiast zouden moeten zijn over sport, aangezien bewegen, gezondheid en kwaliteit van leven nauw met elkaar samenhangen.  Naast de renovatie van het fitnesspark op Pratumnak Hill, wordt het gebied rond de wereldberoemde Pattaya-letters aantrekkelijker gemaakt en ontwikkeld voor toerisme.  

Volgens Khun Sonthaya zou de bouw van een glazen skywalk mogen worden beschouwd als een nieuw architectonisch monument voor de stad. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!