Twee drugs verdachten in de omgeving van Pattaya gearresteerd na schoten op de politie gelost te hebben

PATTAYA:- In het district Banglamung zijn twee drugsverdachten gearresteerd. Één van hen probeerde te vluchten en begon kogels op de politie af te vuren, waarna hij zich uiteindelijk overgaf.

De politie zag de twee mannelijke verdachten, de 27-jarige khun Sompong Kaewpaijit en 28-jarige khun Thanabadee Weerakul in Soi Chaiyaphon Withi op een motorfiets rijden. Volgens het proces-verbaal hield de politie de twee verdachten staande om hun motorfiets aan een inspectie te onderwerpen, maar khun Sompong schoot plotseling het bos in en liet zijn maat Thanabadee achter bij de motorfiets, die vervolgens gelijk door de politie in zijn nekvel werd gegrepen.

Volgens het proces-verbaal hoorde de agent die achter khun Sompong aanrende een schot en trok zich terug om versterking te vragen.

In een mum van tijd was het bos omsingeld en werden de bewoners van Soi Chaiyaphon Withi gewaarschuwd om uit de buurt van de bosrand te blijven omdat de verdachte mogelijk een vuurwapen bij zich had. Na twee uur het bos uit te kammen, gaf khun Sompong het uiteindelijk op en gaf zich over.

Bij de inspectie van de motorfiets vond de politie naar verluidt 17 amfetaminepillen en 0.54 gram methamfetamine verborgen in het compartiment onder het zadel. Sompong en Thanabadee ontkenden in eerste instantie dat er drugs in hadden bezit en beweerden vervolgens dat ze niet wisten dat de drugs er waren, maar de agenten beschuldigden hen van het bezit van drugs en het vuurwapen. Beiden hadden volgens het proces-verbaal ook een crimineel verleden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!