🎥 | Een vakantie in een eigen land, oom Somchai doet zijn best, het leger in Thailand weerlegt bewering dat de gouverneur van Bangkok hun idee kopieert

THAILAND:- Het leger heeft regelmatig openluchtbioscoopevenementen georganiseerd voor nieuwe rekruten, zo reageerde een woordvoerster van het Thaise leger met haar bewering dat het een idee van de gouverneur van Bangkok, Chadchart Sittipunt zou zijn en het idee louter en alléén kopieerde.

Het Koninklijke Thaise  kreeg te maken met een spervuur ​​van kritische opmerkingen nadat ze foto’s van soldaten die in de openlucht in kazernes naar naar films keken, over het Thaise internet circuleerden.

“Tijdens de Covid-situatie hebben sommige legerkampen films afgespeeld op led-schermen, zodat de troepen kunnen ontspannen na een dag werken”, zei kolonel Sirichan Ngathong, de plv. woordvoerster.

 “We zijn al geruime tijd bezig met het opzetten van openlucht bioscopen.”

Als mensen in het verleden foto’s zouden controleren, zouden ze ontdekken dat sommige legereenheden de activiteiten in 2019 en 2020 hadden georganiseerd, zo verklaarde zij.

Het leger organiseerde onlangs gratis concerten in stadsparken, minder dan een week nadat de Bangkok Metropolitan Administration (BMA) een heropleving van het beroemde “music in the park”-programma van de stad aankondigde.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: กองพันทหารปืนใหญ่ที่ 23 กรมทหารปืนใหญ่ที่ 6
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!