De apenpokken ziekte staat in Thaise Staatscourant vermeld als besmettelijke ziekte die in Thailand moet worden gecontroleerd

BANGKOK:- In de Koninklijke Gazette werd gisteren de aankondiging van het ministerie van Volksgezondheid gepubliceerd dat de apenpokken ziekte in Thailand verklaard is als een besmettelijke ziekte moet worden gecontroleerd.

In de Staatscourant noemde het ministerie van Volksgezondheid de namen en significante symptomen van overdraagbare ziekten die moeten worden gecontroleerd.

De aankondiging verklaarde dat het opportuun is om Monkeypox te verklaren als een overdraagbare ziekte die moet worden gecontroleerd onder de Overdraagbare Ziektewet BE 2558 (2015) met het oog op surveillance, preventie en bestrijding van de overdraagbare ziekte in Thailand.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Royal Gazette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!