Twee dronken fabrieksarbeiders in Chonburi steken elkaar neer na ruzie over wie het hardste werkt

CHONBURI:- Twee ‘vrienden’ die samen in een fabriek werken, kregen het samen tijdens een drinkgelag met elkaar aan de stok, over wie het hardste werkt

De wachtcommandant van het politiebureau Chonburi kreeg de melding van een steekpartij in Chonburi, hij stuurde gelijk enkele agenten erop af voordat hij óók de hulpdiensten van het steekincident had verwittigd.

De politie en de hulpdiensten troffen de 48-jarige Khun Mungkorn Phongnu, kreunend van pijn op de grond aan, hij had verschillende steekwonden aan zijn ribben.  Om hem heen lagen verschillende lege drankflessen, een gebroken puntig mes en een kleine plas bloed.  De gewonde werd in allerijl naar het Chonburi-ziekenhuis vervoerd.  

Zijn maat, Khun Thaksin was niet dronken toen de politie arriveerde en vertelde zijn relaas van het verhaal en zei dat er een geschil ontstond over wie het beste de handen op het werk liet wapperen. De aangeschoten Khun Mungkorn, ontvlamde in een woede-uitbarsting en ging zijn ‘vriend’ met een mes te lijf, waarop Khun Thaksin zichzelf verdedigde.

Hij is aangehouden door de politie van Chonburi voor verder onderzoek.  Het is vooralsnog onduidelijk, zo meent uw Nieuwsbeer Olleke Bolleke, wie nu werkelijk de harde werker is, wie weet verneemt hij dat nog een keer.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost- Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!