Jeugd slaan medewerker van supermarkt in elkaar vanwege de mondkapjes plicht 

RATCHABURI:- Een groepje opgeschoten tieners hebben een medewerker van een supermarkt in elkaar geslagen nadat hij hen er eraan herinnerde dat ze een mondkapje in de winkel moesten dragen. 

Het incident werd voor het eerst online gedeeld door de Facebook-pagina “If you want to be famous versie 3” in het Thais.  De pagina plaatste een video van het incident dat plaatsvond in een supermarkt bij een tankstation in de hoofdstad van de provincie Ratchaburi.  

De redactie van Khaosod news  meldde dat de 19-jarige werknemer bij de aanval gewond was geraakt. Het incident vond plaats op 27 maart 2022 rond 01.00 uur. Een tiener die er dronken uitzag liep de winkel binnen.  De medewerker vroeg hem om een ​​mondkapje te dragen zoals vereist in de veiligheidsmaatregelen tegen Covid-19.  De man was geïrriteerd en begon tegen de medewerker te schreeuwen.

De gewonde medewerker verklaarde nadat hij de man enkel had gevraagd een mondkapje te dragen, de man antwoordde dat het zijn zaak niet was en vroeg of de werknemer een probleem wilde hebben.  De man sloeg vervolgens de werknemer die terugsloeg om zichzelf te beschermen.  De man liep naar buiten en kwam weer binnen met 3 vrienden die de medewerker naar buiten sleepten en hem in elkaar begonnen te meppen. De werknemer werd herhaaldelijk in het gezicht geschopt en verloor het bewustzijn.  Een vrouw rende naar binnen om te helpen en vroeg de 4 tieners om te stoppen met het mishandelen van de werknemer.  Ze maakte de gewonde medewerker op de been en bracht hem naar binnen.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan bij de politie van Ratchaburi, zij  adviseerden hem om zich in een ziekenhuis te laten controleren om de medische zorg te krijgen die hij nodig heeft.  Hij kampt nog steeds met hoofdpijn en is nog steeds bang.  Khun Somkiat, de eigenaar van de supermarkt, verklaarde dat werknemers verplicht zijn klanten op de hoogte te stellen van het mondkapjes beleid.  Hij deed gewoon zijn werk en de eigenaar is van plan om alle tieners aan te klagen.  De vrouw die kwam helpen is eigenlijk de vrouw van één van de opgeschoten blagen, zij werkt óók in de winkel.  Somkiat verklaarde dat ze momenteel met verlof is.  De politie laat weten wie de tieners zijn en dat er contact is opgenomen met de ouders en zal de juiste juridische maatregelen gaan treffen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!