Twee Amerikaanse toeristen en mahout gewond na val van olifant in Pattaya

PATTAYA:- Twee Amerikaanse toeristen en een mahout zijn gistermiddag tegen het vallen van de avond in een olifantendorp in Pattaya gewond geraakt nadat ze van een olifant waren gevallen. De hulpdiensten werden op de hoogte gebracht van het incident in een olifantendorp in Pattaya.

Ze kwamen ter plaatse en troffen Mrs. Alice C, 71, en Mrs. Virginia S, 85, allebei Amerikaans aan. Hun achternaam werd op verzoek van hun privacy achter gehouden. Ze werden op de grond gevonden. De reddingswerkers vonden ook de 73-jarige mahout, khun Chamlueang Oboun. Alle drie hadden niet-levensbedreigende verwondingen opgelopen.

Medewerkers van het olifantendorp vertelden tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter dat de twee toeristen samen met de mahout op een 70-jarige mannelijke olifant met de naam ‘Somjit’ zaten. Ze waren net klaar met een rit door de natuur voordat ze op het punt stonden van de olifant af te komen bij het opstap-station.

Volgens het personeel was er nog een 63-jarige mannelijke olifant genaamd ‘Boonsri’ die stopte in de buurt van Somjit om andere toeristen naar beneden te leiden. Beide olifanten kwamen echter met elkaar in aanraking, zodat Somjit zijn evenwicht verloor, waardoor ook de toeristen en de mahout naar beneden kukelende. De olifanten raakten niet gewond.

Het incident leidde tot een enorme discussie op sociale media, vooral op Engelstalige sociale media, waar olifantenrijden door velen wordt gezien als polariserend en verdeeldheid zaaiend, met veel commentatoren die verschillende standpunten uiten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan,i maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!