Trein in Pattaya ramt pick-up truck met drie inzittenden erin, gelukkig géén gewonden

PATTAYA:- Een trein ramde afgelopen weekend een pick-up truck in Pattaya nadat de vrachtwagenchauffeur probeerde nog sneller dan de trein te zijn, de bestuurder vertelde grote haast te hebben. Alle drie de mensen in de vrachtwagen overleefden met lichte verwondingen, maar de haastige automobilist beschuldigde de spoorwegovergangsmaatschappij van het niet tijdig verwittigen van de aankomst van de trein.

De leden van de Reddingsdienst Sawang Boriboon Thammasathan Stichting reageerde op de botsing die afgelopen zaterdag plaatsvond op de Nong Phang Puay-spoorlijn.

Volgens “Snelle Jelle” onze razende reporter werd een zwarte Mitsubishi Triton-pick-up naast een spoorlijn met een gemolesteerde voorkant aangetroffen. Op 500 meter afstand van de pick-up truck stond de trein met nummer 4418 stil, die het traject Phlu Ta Luang naar Bangkok moest afleggen.

De treinmachinist vertelde dat hij met de trein op weg was naar Bangkok en plots een pick-up truck zag die probeerde even snel het spoor over te steken zonder serieus rekening te houden met de snelheid van de trein.

De 54-jarige pick-up chauffeur, khun Prasert (achternaam onbekend), en zijn drie passagiers liepen lichte verwondingen op en wilde niet naar een ziekenhuis te worden gebracht. 

Khun Prasert beweerde dat hij haast had en maar beweerde dar de spoorwegovergangstijd en waarschuwingen te kort waren, waardoor zijn auto aan gruzelementen raakte. Khun Prasert vond ook dat de trein veel te snel reed.

Op het moment van schrijven was de politie van Pattaya bezig met het bekijken van camerabeelden om juridische stappen te ondernemen tegen khun Prasert.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-THAILAND
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!