Tot nu toe zijn er 3.3 miljoen buitenlanders Thailand binnengevlogen, zo meldde de toeristische autoriteit van het land

BANGKOK:- De toeristische autoriteit van Thailand, afgekort het TAT geheten onthulde dat er tussen januari en juli in totaal 3.3 miljoen buitenlandse toeristen naar Thailand zijn gereisd.

De top vijf landen van aankomst toeristen zijn:
1.) Maleisië, 4.2 honderdduizend.
2.) India, 3.37 honderdduizend.
3.) Singapore, 1.83 honderdduizend
.
4.) Het Verenigd Koninkrijk, 1.67 honderdduizend.
5.) Laos, 1.57 honderdduizend.

Dit enigszins heugelijk nieuws vertelde de gouverneur van het TAT, khun Yuthasak Supasorn net voor het afgelopen weekend tegen de verzamelde pers.

In de afgelopen zeven maanden werden de meeste toeristen geregistreerd die via Suvarnabhumi International Airport reisden, goed voor 1.92 miljoen mensen, gevolgd door Phuket International Airport met 6.03 honderdduizend mensen en Don Mueang International Airport met 1.9 honderdduizend mensen.

In begin juli bereikte het aantal buitenlandse toeristen voor het eerst sinds de Covid19 pandemie 3 miljoen, voegde Yuthasak eraan toe. De TAT schat dat tegen het einde van dit jaar in totaal 10 miljoen toeristen in Thailand zullen aankomen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Matichon 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Matichon.co.th 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!