Toevallig in Chiang Mai, dan heeft u kans om vandaag met Tom Dumoulin te fietsen!

CHIANG MAI:- Veel wielrenners hebben momenteel vakantie of zijn alweer in training. Maar je kan het natuurlijk ook combineren, zo dachten Tom Dumoulin, Antwan Tolhoek en Sam Oomen. 

De drie Nederlanders organiseren zaterdag 27 november een Ride with the Pros in Chiang Mai, Thailand.

Op Instagram zagen we twee weken geleden al dat Tolhoek genoot van het goede leven in Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Naar dat land mogen veel Europeanen, waaronder dus Nederlanders, sinds 1 november weer reizen zonder in quarantaine te hoeven. Dumoulin zit overigens sowieso niet stil in zijn vakantie, op 14 november verbaasde hij nog met een knaltijd op de Groene Loper Run.

De drie renners van Jumbo-Visma zijn momenteel dus in het land in Zuidoost-Azië, waar ze de lokale bevolking en andere toeristen zaterdag de kans geven om een flinke ronde met hen te toeren. Op hun Cervélo zullen ze een koffieronde van 120 kilometer afwerken vanuit het plaatsje Mae Hia, in de toeristische regio Chiang Mai.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Joelle Smeets
Content: Tom van der Salm
Bron: Indeleiderstrui.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!