Toeristenpolitie Pattaya dringt aan op speciale zorg voor de “Pattaya bastards”

PATTAYA:- Een hotemetoot van de Thaise toeristenpolitie, generaal-majoor Pongsiam Meekanthong ging naar Bali Hai Pier waar hij boten inspecteerde om er zeker van te zijn dat er reddingsvesten aanwezig waren en daadwerkelijk werden gebruikt en dat de kapiteins de juiste vergunning hadden.

De plv. commandant van de Thaise Toeristenpolitie-divisie zei tegen de agenten van Pattaya dat ze snel moesten reageren op problemen en moesten leren van prepandemische uitdagingen, zodat deze zich niet opnieuw zouden voordoen.

Generaal Pongsiam Meekanthong had eerder deze week een ontmoeting met de toeristenpolitie van Pattaya voordat hij eropuit ging om de Bali Hai-pier te controleren.  Hij inspecteerde boten om er zeker van te zijn dat reddingsvesten werden gebruikt en dat boten op tijd liepen.

Generaal Pongsiam zei dat, sinds de heropening van Thailand vorig jaar, de Tourist Police Division haar inspanningen om toeristen te beschermen heeft opgevoerd, van het lanceren van de 1155-hotline tot het plaatsen van “do en don’t”-borden in hotels om Pattaya-bezoekers te waarschuwen voor zakkenrollers en andere straatartiesten.  criminelen.

Hij zei ook dat nu Chinese toeristen terugkeren naar Thailand, er beter gelet moet worden en was gisteren naar vliegveld U-Tapao-Rayong-Pattaya Airport gereden om een ​​grote Chinese reisgroep te verwelkomen en had hun route gecontroleerd om de veiligheid te garanderen.

Ten slotte zei Pongsiam dat agenten incidenten die toeristen in 2019 hadden, moeten beoordelen om processen te creëren om te voorkomen dat dergelijke ongelukken, oplichting en problemen zich opnieuw voordoen, daarbij ook verwijzend naar de slecht ter been zijnde buitenlanders.

Olleke Bolleke in Pattaya

Eén gedachte over “Toeristenpolitie Pattaya dringt aan op speciale zorg voor de “Pattaya bastards””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!