Toerist confuus nadat taxichauffeur hem bij benzinestation in Chonburi vergeet

CHONBURI:- Een Noorse toerist raakte in de war nadat een taxichauffeur hem was vergeten bij een benzinestation.  De chauffeur keerde terug nadat zich na 60 kilometer  bedacht géén vracht meer in de auto te hebben.

De taxichauffeur dacht dat de toerist in slaap gevallen was. Hij realiseerde zich pas dat de passagier weg was omdat de auto op een tolweg aankwam en hij geld nodig had.  Radiostation 191 kreeg op 19 december 2022 om 15.30 uur bericht van een buurtbewoner.  Er was een toerist die werd achtergelaten in een benzinestation in de provincie Chonburi.  

Politiebrigadier Chanin Badkuntot van het politiebureau Chonburi naar het benzinestation. De Thaise man die naar de politie gebeld had stond ook bij de toerist te wachten.

De Thaise man hielpen te vertalen wat de toerist zei.  De Noorse man verklaarde dat hij was gereisd vanaf het eiland Ko Chang in de provincie Trat.  Zijn bestemming is Hotel Nana in Bangkok.  Hij huurde een taxichauffeur in en onder het rijden pauzeerden ze bij het tankstation.  De chauffeur ging naar het toilet, terwijl de toerist een buurtwinkel binnenging om eten te kopen.  Hij keerde terug naar de parkeerplaats, maar de taxi was verdwenen. 

De politie nam contact met het hotel waar de toerist verbleef, waarna het hotel contact opnam met de taxichauffeur.  De toerist was enorm opgelucht toen zijn paspoort, telefoon en alle waardevolle spullen in de taxi zaten.

De taxichauffeur keerde terug om de passagier op te halen en verklaarde naderhand dat terugkeerde naar de taxi en dat er een ander voertuig de auto blokkeerde.  Hij stapte in en begon te rijden zonder naar de passagiersstoel te kijken.  Hij reed de snelweg op en was al aangekomen bij de halte in Lat Krabang.  Dit is 60 kilometer verwijderd van het tankstation.  Zodra hij zich de fout realiseerde, belde hij het hotel.  De toerist zit nu veilig bij de taxichauffeur op weg naar hun bestemming in Bangkok.

Eind goed al goed!

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Khaosod.com 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!