Toerbus ramt op de South Road in Pattaya meerdere auto’s en laat verschillende gewonden achter

PATTAYA:- Een toerbus ramde eerder de week meerdere voertuigen, waaronder een motorfiets, op South Pattaya Road, resulterend in aanzienlijke schade en meerdere verwondingen tot gevolg. 

Het incident vond plaats toen een witte tourbus uit Bangkok de rijstrook verliet en geparkeerde voertuigen raakte, waaronder twee sedans en een kleine vrachtwagen. Een passerende motorrijder, geïdentificeerd als de 22-jarige Suthima Prompiban, raakte ook gewond. Reddingswerkers verleenden onmiddellijke medische hulp ter plaatse en brachten de gewonde motorrijder vervolgens naar het Banglamung-ziekenhuis voor verdere behandeling.

De buschauffeur, de 41-jarige Bancha Chaonawan, die Indiase toeristen vervoerde, meldde dat hij plotseling duizelig werd, wat leidde tot verlies van controle en de daaropvolgende botsing. 

De lokale politie vermoedt dat tijdelijke slaperigheid een bijdragende factor is. Verzekeringsvertegenwoordigers werden opgeroepen om de schade te beoordelen en juridische procedures te coördineren.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!