Loterijverkoper in Thailand verzuimt de winnende staatsloten ter waarde van 30 miljoen Baht op te sturen, de kopers balen gruwelijk!

UTHAI THANI:-Een echtpaar in Uthai Thani heeft bij de politie een klacht ingediend tegen een loterijverkoper die  verzaakt had de vijf loten naar hen te sturen die ze online hadden gekocht, later bleek de hoofdprijs van 30 miljoen baht op één van de loten gevallen was.

De verkoper beweerd op zijn beurt dat hij op de aankoopdatum geen contact kon opnemen met de koper om de tickets te verzenden. Advocaat Kerdphol Kaewkerd zei dat hij er zeker van was dat de loten op naam van zijn cliënten waren en dat hij vandaag actie zou ondernemen om ze terug te krijgen.

De 60-jarige khun Somkiart Liamsuwan, en zijn 37-jarige vrouw Nareerat Punpamorn, uit het district Thap Than van Uthai Thani, hebben eergisteren bij de politie van Talukdu in het district Thap Than het bewijs van hun aankoop van de loten laten registreren.

Het bewijsmateriaal bestond uit chatberichten tussen de khun Somkiart en een agent van de Heng Heng lotto Facebook-pagina. Khun Nareerat zei dat haar man op 23 september contact had opgenomen met de Facebook-pagina om loten te kopen, nadat ze allebei bij een standbeeld van een populaire monnik hadden gebeden en zegeningen en geluksgetallen voor de loterijtrekking van 1 oktober hadden gezocht.

Haar man kocht vervolgens via deze Facebook-pagina vijf loten met hetzelfde nummer, 7272702, voor een bedrag van 720 baht. Volgens khun areerat moest het geld worden betaald nadat de kaartjes naar de koper waren verzonden.  De vijf kaartjes wonnen de eerste prijs, ter waarde van in totaal 30 miljoen baht.

Khun Somkiart zei dat het de eerste keer was dat hij online loten kocht. Hij bevestigde dat hij de bestelling op 23 september had geplaatst. Hij ontving een chatbericht terug van de verkoper waarin hij werd gevraagd zijn telefoonnummer te bevestigen voor contact. Hij antwoordde op 25 september met een “like”-sticker om het te bevestigen. 

Vervolgens wachtte hij op zijn kaartjes, maar die kwamen nooit aan. Zijn vrouw zei dat hij nooit een telefoontje van de verkoper had ontvangen.

Wordt vervolgd!
Olleke Bolleke in Noord-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!