Tip zorgt ervoor dat een stel in Bangkok gearresteerd wordt voor verzending van 490 gram meth naar Australië

BANGKOK:- Nadat een tip bij de politie een Nigeriaanse man en zijn Thaise vriendin zouden proberen crystal meth naar Australië te verzenden werden zijn gearresteerd.

Het stel werd vrijdagavond aangehouden omdat ze naar verluidt probeerden een zending af te leveren bij een particulier postafgiftepunt.

De Nigeriaanse man werd geïdentificeerd als Obimma Anthony en de Thaise vrouw is Marisa Noipitak.  Het paar werd door de politie met een pakket met daarin de drugs in buizen, bij het drop-off point aangehouden.

De autoriteiten werden het paar voor het eerst getipt door de Airport Interdiction Task Force op Suvannabhumi Airport nadat ze op 4 augustus een verdacht pakket hadden opgehaald. Een slaapkussen voor één Monnik, gevuldmet crystal meth, totaal 490 gram.

Toen de politie hen in hechtenis genomen had, doorzochten ze ook de huizen van het paar, het huis van Anthony in de provincie Samut Prakan en het appartement van Marisa in Bang Kapi.  In het huis van Anthony vonden ze 89 gram crystal meth, 82 gram cocaïne en 35 gram heroïne en in Marisa’s appartement 985 gram crystal meth.

De Nigeriaanse man en zijn Thaise vriendin worden nu vastgehouden door de Narcotics Suppression Division 3. Ze zijn aangeklaagd voor illegaal drugsbezit en de politie doet verder onderzoek in de zaak.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!