Tijdens Songkran is de nieuwe snelweg van Nakhon Ratchasima geopend

~DE GELEGENHEID TE BAAT NEMEN~
(Van de gelegenheid gebruik maken )

NAKHON RATCHASIMA:- Op verzoek van de minister van Transport, Khun Saksayam Chidchob gaat het snelweg departement een 30 kilometer lang stuk van de nieuwe snelweg 6 van Bang Pa-in in Ayutthaya naar Nakhon Ratchasima tijdens de Thaise nieuwjaarsvakantie voor het verkeer openen.

De minister is van plan om van 8 tot 19 april het verhoogde deel van de nieuwe intercity-snelweg boven de Lam Takhong-dam in Nakhon Ratchasima voor het verkeer open te stellen, dit gebeurt vanaf de 65-kilometermarkering in het subdistrict Nong Sarai tot het einde van het verhoogde deel.  

De minister heeft de snelweg departement de  opdracht gegeven om de veiligheidsaspecten van het snelwegvak te herzien, inclusief de verlichting en de staat van de opritten.  Twee rijstroken op het gedeelte moeten worden geopend voor eenrichtingsverkeer voor ofwel de Songkran Exodus.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Facebook 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!