AstraZeneca keurt vaccinproductie in Thailand goed

~WIE HET DICHTS BIJ HET VUUR ZIT, WARMT ZICH HET BEST~
(Als je ergens nauw bij betrokken bent, geniet je het meeste voordeel ervan)

PATHUM THANI:- Het Brits-Zweedse farmaceutische bedrijf Astrazeneca heeft de veiligheidsnormen goedgekeurd in de Siam Bioscience-fabriek in Thailand en zal de eerste partij grondstoffen zijn voor de productie van vaccins in het koninkrijk in juni kom op weg.  

De minister van Volksgezondheid, Khun Anutin Charnvirakul zei dat een vertegenwoordiger van AstraZeneca de Thaise fabriek bezocht en zei dat hij tevreden was met de productienormen.  

Siam Bioscience is de faciliteit in Pathum Thani aan het upgraden om miljoenen AstraZeneca-vaccins te produceren voor Thailand en de aangrenzende landen in Zuidoost-Azië.  

Het ministerie van Volksgezondheid lanceert een project over de effectiviteit van de vaccins van Sinovac en AstraZeneca Covid-19 bij mensen.  Het bureau wil meer weten over hun vermogen om immuniteit tegen Covid-19 in het lichaam op te bouwen.  De resultaten van het testproject zullen naar verwachting binnen twee maanden beschikbaar zijn en zullen helpen bij het bepalen van het vaccinbeleid van de overheid voor de komende 12 maanden. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: The Nation  

2 gedachten aan “AstraZeneca keurt vaccinproductie in Thailand goed”

  1. Helaas is niet iedereen tevreden over dit vaccin, denk toch dat er betere studie’s gedaan dienen te worden zeker voor mensen die problemen hebben met de “longen ” en “bloed” natuurlijk zijn er altijd wel complicatie’s met medicatie’s maar toch, ……. Het spreekwoord luidt waar rook is, is vuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!