Tijdens het Pattaya Music Festival: 12 dronken chauffeurs en 2 mensen met geladen pistolen gearresteerd

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft in het afgelopen wekend tijdens het “Pattaya Music Festival” twee mannen met twee pistolen en 26 kogels en 12 chauffeurs gearresteerd die de wettelijke alcohollimiet hadden overschreden.

In de nacht van 12 november patrouilleerde de stadspolitie van Pattaya in het Pattaya Music Festival-gebied op Jomtien Beach in de buurt van de avondmarkt en zette verschillende controleposten op.  De politie voerde ook willekeurige zoekopdrachten uit in voertuigen om ervoor te zorgen dat mensen veilig waren tijdens het festival.

De verhoogde beveiliging volgde op een incident eerder vorige week waarbij een jonge man in een vlaag van woede een pistool afvuurde op Pattaya Beach Road nadat een vrouw hem zou hebben gevraagd te stoppen met haar op het strand te filmen.

De Pattaya stadspolitie maakte verder bekend dat ze 12 mensen hadden gearresteerd die de wettelijke limiet van een alcohol-ademtest overschreden bij controleposten in de buurt van het muziekfestival.  Alle twaalf werden meegenomen naar het politiebureau van Pattaya voor juridisch onderzoek.

Twee mannen werden naar verluidt ook betrapt in een pick-uptruck met twee pistolen en 26 kogels. Beide mannen beweerden dat ze de wapens mochten dragen omdat ze de wettelijke lijfwachten waren van de president van de provinciale administratie van Prachinburi.  

QqDe twee mannen beweerden dat ze vanwege de aard van het werk dat ze deden geen geschikte licenties of vergunningen nodig hadden.  De politie van Pattaya had echter enige twijfels toe over het verhaal en arresteerde de mannen voor verder onderzoek.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Siamrath 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Siamrath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!