De weg naar het zuiden van Thailand is weer open, de treindienstleider zijn na overstromingen hervat

CHUMPHON:- Een belangrijk treintraject dat de hoofdstad Bangkok met de zuidelijke regio verbindt, is weer voor het treinverkeer opengesteld nadat het in het afgelopen weekend door overstromingen was vernield.

Ook het snelweg departement heeft snelweg 41 in het Thung Tako-district van Chumphon veilig gemaakt voor alle voertuigen en heeft de weg heropend nadat de hoge waterstand het verkeer daar onmogelijk maakte.

Het landverkeer tussen de regio’s midden en zuiden was zaterdag afgesloten vanwege wateroverlast in de wijk.

Ook de staatsspoorweg van Thailand hervatte zondag het verkeer naar het zuiden nadat zaterdag de lijn in het Sawi-district in Chumphon onder water kwam te staan.

Werknemers werkten de hele nacht om reparaties uit te voeren en de verkeerslichten opnieuw te installeren voordat ze toestemming gaven om de gestrande treinen door te laten gaan.

Treinreizigers konden hun reis niet met de bus voortzetten omdat de overstroming op Autobahn 41 verhinderde dat de trein bussen naar hun bestemming stuurde.

Treinen die naar Bangkok gaan, moeten stoppen op de stations Tha Chana in de stations Surat Thani en Lang Suan in Chumphon, terwijl treinen die naar het zuiden gaan, geparkeerd staan ​​op de stations Chumphon en Sa Phli in Chumphon.

In Chumphon lieten afgelopen weekend plotselinge overstromingen zich geleenen het Sawi-district was een van de zwaarst getroffen gebieden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!