Tijdens een veiling Hua Hin werden méér dan in beslag 300 genomen vogels afgehamerd

HUA HIN:- De politie in de badplaats Hua Hin heeft méér dan in beslag genomen 314 vogels tijdens een veiling onder de hamer gebracht, de veiling vond plaats op de Hua Hin-campus van de technische universiteit.

De veiling omvatte een verscheidenheid aan verschillende vogelrassen, van gewone kip en ganzen tot papegaaien. Het opvallende lot waren 6 Zuid-Amerikaanse blauwe en gele ara’s die samen voor een totaal van 515.000 baht werden verkocht. Volgens de politie waren deze vogels bij een drugsdealer in beslag genomen.

De veiling bracht meer dan 2 miljoen baht op, waarvan de opbrengst zal worden gebruikt door de Thaise Drug Enforcement Administration om verdere misdaadbestrijdingsprojecten te financieren.

Het evenement werd voorgezeten door de Thaise minister van Justitie Somsak Thepstutin en werd bijgewoond door politieagenten, lokale parlementsleden en functionarissen van het ministerie van Justitie en de National Anti Corruption Commission (NACC).

Hoewel Thailand in het verleden veilingen heeft gehouden voor de verkoop van sportwagens, hoogwaardige motoren, horloges, designerhandtassen en andere luxeartikelen die in beslag zijn genomen door criminelen, wordt aangenomen dat dit de eerste keer is dat vogels op een dergelijke manier worden geveild.

Vorig jaar werden zes raskatten die door de politie in beslag waren genomen, verkocht op een veiling in Rayong.

De katten – vijf Scottish Folds en één Bengal – werden toen verkocht voor in totaal 100.000 baht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Dailey news
Content: Olleke Bolleke in Zuidwest-Thailand 
Bron: Huahintoday.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!