Thaise vrouw stuitert van de 26e verdieping van een flatgebouw in Thailand en overleeft op miraculeuze wijze!

BANGKOK:- Een Thaise vrouw is zondag rond 02.00 uur zwaargewond geraakt nadat ze van de 26e verdieping van een flatgebouw in Bangkok viel.  Reddingsteams waren binnen 5 minuten ter plaatse, maar de vrouw moest volgens het reddingsteam tot 4.00 uur wachten om in het ziekenhuis te worden behandeld.  De vrouw liep meerdere botbreuken op.

Het Erawan Emergency Centre bracht de vrouw naar een ziekenhuis op 1 kilometer afstand van de plaats delict, die naar verluidt haar spoedbehandeling weigerde.  Het ziekenhuis zei dat de verwondingen van de vrouw te ernstig waren om te behandelen omdat ze niet “voldoende uitrust” waren, aldus het reddingsteam.  

Het reddingsteam bracht haar in plaats daarvan naar het algemene politieziekenhuis waar ze om 4 uur ’s ochtends werd behandeld.  de Thaise gemeenschap iw woedend dat het 2 uur duurde voordat de vrouw in het ziekenhuis werd behandeld.

Volgens Thaise media vocht de vrouw met haar buitenlandse vriend en sprong ze van het balkon van een condominium in de wijk Rakhamhaeng in Bangkok. De vrouw brak bij de val haar beide benen en liep andere lichte verwondingen op.  Wonder boven wonder liep ze geen hoofdletsel op.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Dailey news
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Dailey news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!